Målerispecialisterna Helsingborg


Om Målerispecialisterna

Målerispecialisterna startade 1998 och hade sina första lokaler ute på Vasatorp, för att för drygt 10 år sedan flytta in till Karbingatan och våra nuvarande lokaler. Vi har alltid prioriterat kvalité framför kvantitet och därför får vi ibland tacka nej till arbeten för att kunna hålla en hög kvalité på alla våra projekt. Ända sedan vi startade för 15 år sedan så har företaget genomsyrats av enkla, men ack så viktiga hörnstenar: Hög kvalité, rent och snyggt, klart på utsatt tid. Med denna grunden har vi kunnat växa och fått allt fler spännande projekt.

 

 

Idag är vi 15st som arbetar i företaget, varav några varit med sedan starten, och vi utför all typ av målning, från den enklaste väggen till specialprojekt som innefattar finmåleri med bladguld.

 

Geografiskt har vi utfört arbeten från mellan-Sverige ner till Spanien, och våra kunder är allt från byggföretag till privata bostäder.

Några av våra arbeten i Helsingborg kan ni se på Folkets Hus, Jacob Hansens Hus, Konserthuset och Dunkerska Huset. Vi tycker om vårt jobb och det hoppas vi smittar av sig på allt vi gör. Med en god relation till våra kunder och tillmötesgående personal ser vi inga hinder utan bara möjligheter.


Filosofi
Vi vill att alla våra kunder, stora som små, ska bli nöjda med vårt arbete, men att de även ska vara nöjda under tiden vi arbetar. Därför avslutar vi alltid varje dag med att städa efter oss så att du som kund kan komma hem till ett rent hem även om det pågår ett arbete. För oss är det lika viktigt att det är snyggt medan vi jobbar som efteråt.Miljön är viktigt för oss alla och därför jobbar vi aktivt med sortering av gamla kärl, färg och penslar. Allt som klassas som miljöfarligt lämnar vi in för hantering.

 

Kontakt


042-23 52 99
info@malerispecialisterna.se

Snabb kontakt